FLYTTHJÄLP

 

FLYTTHJÄLP

 

 

Ska ni flytta från ett boende till ett annat? Vi på HOTCLEAN vet att en bohagsflytt i Stockholm kan kännas krånglig, men att hjälpa dig att flytta är vår specialitet. Efter 10 år i branschen kan vi lova dig pålitlig service till ett lågt pris.

 

 

HOTCLEAN är stolta över att kunna kalla sig ”nöjda kunders flyttfirma”, då de allra flesta av våra kunder är återkommande eller har blivit rekommenderade att kontakta oss av en annan nöjd kund. Berätta för oss vad du behöver, så hittar vi en smart lösning anpassad efter dina önskemål.

 

PACKNING

 

 

Att flytta ska nämligen vara enkelt, och vi ser till att det blir det också. Oavsett om det handlar om en lägenhet, sommarstuga eller en hel villa! Vi kan hjälpa dig med hela processen, från att packa ihop, till transport, uppackning och möblering.

 

 

Försök packa i riktiga flyttkartonger, det underlättar flytten.

Börja med att packa saker som du inte kommer att behöva under den närmaste tiden.

Fyll kartongen till hälften med böcker och tunga saker och fyll resten med

kläder och kuddar.

Tallrikar placeras på högkant med packpapper eller tidningspapper emellan.

Glas, koppar och muggar läggs ner med packpapper eller tidningspapper

emellan..

 

Magasinering

 

 

Det finns många anledningar att låta magasinera möbler, lådor eller andra prylar. Magasinera dina saker tryggt hemma i Stockholm när du ska iväg på en längre resa eller utlandsvistelse, hyr ett större förråd om det nya boendet inte har plats för era saker, förvara ert bohag när ni är mellan bostäder eller se till att era ägodelar står säkert under renoveringen.

 

 

Tillsammans med vår partner kan vi anpassa magasineringen helt enligt era behov. Packning, bärhjälp, godshantering, mottagning och transport är några av våra tjänster, som vi kombinerar enligt era önskemål. Kontakta oss gärna för mer information om priser och tjänster vid magasinering i Stockholmsområdet.

Kontakta oss

 

Adress: Förlandagränd 12 125 72 Älvsjö

Tel: 08-25 47 07

Email: info@hotclean.se

Org.nr: 559139-6311

Öppettider

 

Måndag - Fredag: 08:00 - 21:00

Lördag: 08:00 - 21:00

Söndag: 08:00 - 21:00

Föllj oss

www.hotclean.se